Over ons

Wij zijn Sanne en Mariëlle, de gezichten achter Bureau Twinkel. Mariëlle woont in Westervoort (nabij Arnhem), samen met haar man en twee dochters (Féline aug ’20, Amélie dec ’21). Sanne woont in Didam (tussen Arnhem en Doetinchem), samen met haar vriend en drie dochters (Emi jan ‘19, Lexi mei ‘20 en Nikki feb ‘22, Frenki dec ’23). 

Als orthopedagoog en gz-psycholoog zijn we altijd al gefascineerd door de ontwikkeling van het jonge kind en de belangrijke rol die ouders daarin hebben.

Hoe bijzonder is het om zo’n klein minimensje te laten groeien en bloeien tot een gezonde en gelukkige volwassene? 

Mariëlle vertelt…

“In 2020 ben ik voor het eerst moeder geworden. De mooiste en meest intense rol die je mag krijgen in het leven. Dankzij het moederschap ben ik een andere orthopedagoog geworden. Het heeft mijn blik verruimd, verdiept en vooral ook realistischer gemaakt. 

Ik heb zelf ervaren, en zie ook in mijn omgeving hoe intensief en overweldigend het ouderschap kan zijn. Iedere ouder wil het beste voor zijn kind, maar wat is dan het beste?  Een kindje wordt tenslotte niet met een gebruiksaanwijzing geboren. Een baby die veel huilt, weinig slaapt, onvoldoende groeit, het zijn allemaal voorbeelden van situaties waarbij de ontwikkeling niet zo vanzelfsprekend en vlekkeloos verloopt. Je kunt je als kersverse ouder verschrikkelijk eenzaam en machteloos voelen, en als er niks verandert is het een ware uitputtingsslag.”

Slapen is de basis, voor zowel jong als oud, dus werken aan een goed slaapfundament is zó belangrijk. Maar slapen is meer dan slapen. En dat is waar wij zo graag het verschil willen maken. Werken aan een goed slaapfundament, met een holistische blik en vanuit vertrouwen. Vertrouwen in je kindje en vertrouwen in jezelf als ouder, want vertrouwen hebben we allemaal nodig om die gezonde en gelukkige volwassene te worden.

In onze consulten, maar zeker ook in de Huiskamersessies besteden we naast het slaap-technische stuk uitgebreid aandacht aan het contact tussen jou en je kindje, jouw rol als ouder en de rol van de andere ouder. 

Misschien ben jij een ouder, toekomstig ouder, opa of oma en heb je vragen over slaap bij kinderen, wil je graag weten wat je straks te wachten staat, of heb je een kindje dat moeite heeft met slapen en heb je zelf veel slaaptekort. Hoe dan ook, fijn dat je er bent! Op onze website en socials delen wij regelmatig informatie over slapen bij kinderen. Wil het slapen bij jouw kleintje nog niet zo lukken? Dan denken we graag met je mee!

Bekijk hier ons aanbod.

Wij gunnen ieder gezin voldoende slaap, vertrouwen in elkaar & in jezelf en oneindig veel geniet-momenten samen. En dát is waarom wij Bureau Twinkel zijn gestart.

12

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yay, het is gelukt, je bent ingeschreven! Oeps! Dat ging niet helemaal goed, probeer het nog een keer.