Samen aan de slag met slaap (0-18 mnd) de Huiskamersessies

Herken je deze struggles?

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

En wil jij...

Laten we samen aan de slag gaan met slaap

Slaap, zo’n belangrijk thema voor het jonge gezin. Enerzijds omdat slapen de basis is en alle ontwikkeling begint bij slaap. Anderzijds omdat het gebrek aan slaap een super grote impact heeft op jullie als gezin. Tijdens onze Huiskamersessies gaan we samen verkennen, ontdekken en aan de slag, met als doel:

Meer slaap, minder zorgen & samen genieten

Niet zonder struggles, maar wel vanuit vertrouwen. 

Voor wie?

Voor ouders met een kindje in de leeftijd van 0 tot en met 18 maanden, waarbij het slapen wisselend of misschien moeizaam gaat en ouders graag meer houvast willen hoe ze dit aan kunnen pakken.

Wanneer?

We starten met onze Huiskamersessies in april 2023 in Westervoort. Check hier de actuele data. 

Waar?

De Huiskamersessies vinden plaats .... jawel, in onze huiskamers! We hebben een huiskamer in Westervoort en Didam.

Wat gaan we doen?

Tijdens de huiskamersessies gaan we samen aan de slag in een klein groepje, zodat we op een laagdrempelige manier van en met elkaar kunnen leren. We zijn tenslotte allemaal bezig met dezelfde zoektocht. 

3 gezamenlijke sessies en 6 weken lang de begeleiding die je nodig hebt. 

We starten tijdens de eerste sessie met een stuk kennis en daarna ga je gelijk de vertaalslag maken naar jouw eigen kindje. We maken een analyse en daarna een plan van aanpak, helemaal afgestemd op jouw kindje en jullie gezinAl het denkwerk gebeurt in de sessies, daarna kun je direct met vertrouwen aan de slag!

De tweede en derde sessies staan in het teken van evalueren, bijstellen en met elkaar uitwisselen. Er is tijdens de sessies, maar ook tussendoor, ruimte om al je vragen te stellen, zodat we er zeker van zijn dat jij na 6 weken vol vertrouwen de (slaap) toekomst tegemoet gaat!

Eerstvolgende ronde

Eerstvolgende ronde:

September 2023 - Westervoort

Maandag 18 september 2023  //  19.00 – 21.30 uur

Maandag 2 oktober 2023 // 19.30 – 21.30 uur

Maandag 30 oktober 2023 // 19.30 – 21.00 uur (online)

Samen aan de slag met slaap

de Huiskamersessies
150
Gratis online kennismakingsgesprek (15 min.)
3 gezamenlijke sessies (2 op locatie, 1 online)
6 weken lang begeleiding
Alles wat je wilt weten over slaap bij baby's
Jouw eigen plan van aanpak, helemaal op maat
Samen evalueren en bijstellen
Nu investeren, zodat je daarna weet hoe je het kunt aanpakken
Thee, koffie & lekkers!

Yes, ik doe mee!

Veelgestelde vragen

Om maar met de deur in huis te vallen, garanties heb je nooit in het leven ;-). Jouw kleintje is een uniek minimensje, met eigen behoeften. We kunnen niet garanderen dat jouw kleintje een perfecte slaper wordt, maar we kunnen wel garanderen dat jij na de huiskamersessies precies weet wat je kunt doen om het slapen te ondersteunen en bevorderen. Daardoor ervaar je meer zelfvertrouwen en kun je ook meer rust ervaren, als je weet dat dat wat je doet goed is :). 

Ja zeker! Tijdens de huiskamersessies leer je niet alleen alles over slapen bij baby’s, maar leer je ook heel veel over jezelf als ouder! Wij zijn er heilig van overtuigd dat je vanuit de combinatie kennis & intuïtie het beste kunt afstemmen op je kindje. 

Door al vroeg te investeren in een goede slaapbasis help je je kindje een goede slaper worden.

Nee dat hoeft zeker niet! Onze werkwijze is erop gericht dat jij gaat doen wat past bij jou, je kindje en jullie als gezin. 

En goed om te weten: het is écht mogelijk om je kindje zelf te leren slapen, zonder tranen en vooral mét heel veel geduld, liefde en vertrouwen dat het goedkomt.

Ja, dan kun je zeker meedoen.  Fysieke ongemakken zijn vaak een slaapverstoorder. Voor kindjes die langdurig last hebben van ongemak is zelf slapen vaak ook lastiger. Daarom wil je juist graag weten waar je goed aan doet. Tijdens de huiskamersessies gaan we hier uitgebreid op in.

Voor de eerste ronde hebben we bewust gekozen voor de leeftijd tot en met 18 maanden. De reden hiervoor is dat er veel gedeelde vragen en struggles zijn, waardoor je veel van elkaar kunt leren. 

Is jouw kindje rond de 18 maanden? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen of het zinvol is om aan te sluiten. 

Heb je interesse maar valt jouw kindje echt niet meer binnen de leeftijd 0-18 maanden? We hebben zeker plannen om de huiskamersessies te gaan uitbreiden. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbief!

12

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yay, het is gelukt, je bent ingeschreven! Oeps! Dat ging niet helemaal goed, probeer het nog een keer.