Algemene voorwaarden

Het consult of de Huiskamersessies kunnen alleen doorgaan als je in het digitale intakeformulier aanvinkt dat je de Algemene voorwaarden hebt gelezen en akkoord gaat. In het intakeformulier geef je tevens akkoord voor het verwerken van de gegevens, zoals genoemd in de Privacyverklaring. 

Wij kunnen je als deskundige helpen op het gebied van slapen en de ontwikkeling van je kindje. Wij zijn geen arts en geven dus geen medisch advies, we verhelpen ook geen ziektes of afwijkingen van welke aard dan ook. Raadpleeg dus altijd een arts als er iets is dat medisch opgelost mag worden. Spoed hoort hier ook thuis.

Er is geen garantie op succes. Er bestaat geen one size fits all en er zijn ontelbaar veel variabelen van invloed op het slaapgedrag en de ontwikkeling van jouw kindje. Je betaalt voor de dienst, het slaapconsult of de Huiskamersessies, met als eindresultaat het (slaap)plan. Het (slaap)plan dat je ontvangt of in gezamenlijkheid opstelt is altijd maatwerk en afgestemd op jullie situatie. Hoe je vervolgens opvolging geeft aan het (slaap)plan is volledig aan jou.

We hebben te allen tijde de mogelijkheid een consult te weigeren, zonder opgave van reden en ook als er een datum is besproken en al is betaald. Uiteraard ontvang je in dat geval het volledige bedrag terug.

We proberen altijd de afgesproken datum te respecteren. Maar heel soms lukt het niet en dan bieden we je een alternatief of de mogelijkheid tot annuleren.

Een traject heeft in principe een looptijd van 4 weken (slaapconsult basis) en 6 weken (slaapconsult compleet of de Huiskamersessies) waarin planbespreking, coaching en de follow up plaatsvindt. We zijn hierin wat betreft de coaching flexibel in geval van bijvoorbeeld ziekte van een kindje. Binnen de Huiskamersessies is dit lastiger ivm het groepsverband, digitaal bijwonen kan in zo’n geval een optie zijn. Coaching en follow up dient wel binnen 6 maanden na ingang van het slaapcoachingstraject ingepland te worden, daarna vervalt de coaching. 

Zodra we een traject mondeling, telefonisch of per mail zijn overeengekomen, bevestigen we de reservering van het traject per mail. Daarin bevestigen we de datum van de start van het consult of de Huiskamersessies. Voordat we daadwerkelijk starten met een consult of de Huiskamersessies dient de betaling binnen te zijn, anders komt de reservering te vervallen. Eenmaal betaalde slaapconsulten of Huiskamersessies kunnen worden geannuleerd binnen 48 uur na de betaling. Na die periode is er geen restitutie mogelijk. Een kort slaapadviesgesprek kan niet kosteloos worden geannuleerd.

Het verplaatsen van een afspraak is mogelijk tot 48 uur voor de afgesproken datum.

© 2023 Bureau Twinkel

12

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yay, het is gelukt, je bent ingeschreven! Oeps! Dat ging niet helemaal goed, probeer het nog een keer.