Babyslaap

Samen aan de slag

Waarschijnlijk heb je je al suf gegoogled (#herkenbaar) en heb je nu het gevoel dat er echt meer hulp nodig is. Dan wil je natuurlijk wel weten wie deze hulp biedt en wat het je kan brengen. Dat er een goede match is vinden wij net zo belangrijk, daarom ben je altijd welkom voor een gratis kennismakingsgesprek, dan is de eerste stap maar gezet ;-).

Wij gaan graag samen met jou aan de slag. En dat doen we het liefst op een manier die bij jou past. Op deze pagina vind je meer informatie over ons aanbod.

Wil je graag snel aan de slag? Start dan met onze korte slaapanalyse, hiermee zit je namelijk altijd goed. Blijkt dat je toch meer hulp nodig hebt? Dan hebben we een aantal passende vervolgtrajecten.

Wij hebben op dit moment een aanmeldstop voor het 1:1 slaapconsult tot 1 mei 2024. Heb je vragen? Neem gerust contact op via het contactformulier of whatsapp.

Korte slaapanalyse

Vanaf 4 maanden tot 3 jaar
Antwoord op de vraag of jouw kindje voldoende en kwalitatief slaapt.
Tips en adviezen gericht op het verbeteren van de slaap, afgestemd op de leeftijd van jouw kindje.
BONUS: je ontvangt gratis het 'wakkertijden overzicht'
Na aanmelding kun je direct aan de slag met de intake en het logboek.
Als we het intake formulier en het logboek retour hebben gaan we direct aan de slag. Je ontvangt binnen vijf werkdagen de slaapanalyse in je mail.
50
Kies je hierna voor een vervolgtraject? Dan ontvang je €50 korting, zodat je nooit teveel betaalt.

1:1 Slaapconsult

Vanaf 4 maanden tot 4 jaar
Gratis kennismakingsgesprek
Schriftelijke intake
Bespreken intake (online)
Uitgebreide slaapanalyse (slaapbasis, fysieke én pedagogische factoren)
Plan op maat & antwoord op al jouw vragen
Bespreken analyse en stappenplan (online of bij jou thuis*)
Feedback op logboek en whatsapp coaching gedurende traject
Eindevaluatie na 8 weken (online)
BONUS: toegang tot onze digitale bieb (zodat je de informatie later nog eens kunt teruglezen).
400
* Binnen een straal van 10 km. vanaf Didam of Westervoort (afhankelijk wie van ons je consult doet) rekenen we geen reiskosten. Daarbuiten rekenen we €0,29 per kilometer.

De korte slaapanalyse

Aan de slag met de slaapbehoefte

Vraag jij je af of je kindje voldoende slaapt? Voelt het alsof je geen ritme hebt? Ben je voor je gevoel al een tijdje aan het klungelen en weet je niet waar het door komt? Dan is onze korte slaapanalyse zeker wat voor jou.

Want wat de vraag of twijfel ook is, het maken van een goede slaapanalyse is áltijd stap 1. 

Aan de hand van de korte intake en het logboek dat je invult geven we concrete tips om de slaap van jouw kindje te optimaliseren. Je kunt er vervolgens zelf mee aan de slag.

Kom je er nou na het ontvangen van de korte slaapanalyse niet helemaal uit, dan is het ook mogelijk om één van onze vervolgtrajecten 1:1 slaapconsult óf de Huiskamersessies te volgen. Hierin bieden we meer coaching en komen we tot een uitgebreid stappenplan op maat.  

De korte slaapanalyse is niet geschikt als er veel onrust is en je kindje (bijna) nooit in eigen bedje in slaap valt. In dat geval raden we een coachingstraject aan.

Na deze slaapanalyse weet jij:

BONUS

Voor wat extra houvast ontvang je van ons gratis het 'wakkertijden overzicht' met de ritmes passend bij de huidige leeftijd van jouw kindje én wat nog volgt.

Dit hebben we van jou nodig:

Voor deze analyse vul je een korte schriftelijke intake in en houd je drie dagen een logboek bij, zodat we echt naar de situatie van jóuw kindje kunnen kijken.

1:1 Slaapconsult

Aan de slag met de slaapbasis en daarnaast méér slaap en zelf leren slapen.

Het 1:1 Slaapconsult is er voor als het slapen van je kleintje momenteel écht moeizaam gaat. 

Jullie hebben al van alles geprobeerd, maar het wil niet vlotten. De vermoeidheid begint zijn tol te eisen. Jullie zijn héél erg toe aan meer rust, ritme en vertrouwen. Met de wens dat jullie kindje steeds beter zelf leert slapen.

Tijdens dit traject maken we een uitgebreide analyse, zodat duidelijk wordt waar het moeizame slapen door komt. Vervolgens schrijven we een plan op maat. Concrete en praktische handvatten, zodat jullie er direct mee aan de slag kunnen. Tijdens het traject is er alle ruimte voor vragen en blijven we meedenken

Succesgarantie? We kunnen niet beloven dat jouw kindje een perfecte slaper wordt, maar wat we wel beloven is dat jullie je een stuk zekerder voelen in hoe je het slapen kunt aanpakken en dat gaat sowieso positief effect hebben op jullie gezin! 

Na het 1:1 slaapconsult:

BONUS

Omdat we hopen dat je na dit 1:1 slaapconsult vol vertrouwen aan de slag gaat én blijft krijg je van ons onbeperkt toegang tot onze digitale bieb. Zo kun je ook op een later moment de informatie nog eens nalezen.

Dit hebben we van jou nodig:

Om met dit slaapconsult aan de slag te gaan vul je een schriftelijke intake in en houd je drie dagen een logboek bij, zodat we echt naar de situatie van jóuw kindje kunnen kijken.

De huiskamersessies

Samen aan de slag maar dan écht samen! Eigenlijk doen we allemaal maar wat, laten we dan vooral samen strugglen, veel gezelliger toch?

Voor ouders met een kindje in de leeftijd van 0-18 maanden organiseren we de Huiskamersessies. Een kort traject van 6 weken waarin we elkaar 3 keer zien (2 keer live, 1 keer online). Dit is een super waardevol en ons meest volledige traject. Hier mag je 6 weken lang ál je slaapvragen stellen. Na dit traject weet jij precies hoe je het slapen kunt aanpakken, nu en de daaropvolgende slaapfasen. En dat voor slechts €150!

Lijkt het je wat? Wij vinden het supertof als je meedoet!

90639e3cba75313862d1c7cade05a965

Plan hier je kennismaking

Uitleg online kennismakingsgesprek

12

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yay, het is gelukt, je bent ingeschreven! Oeps! Dat ging niet helemaal goed, probeer het nog een keer.